Menu
Cos cumparaturi

Despre noi

Luminionline.ro este un magazin specializat in comercializarea corpurilor de iluminat, intrerupatoarelor si sistemelor complexe de iluminat si avertizare; se adreseaza publicului activ care-si doreste sa achizitioneze produse de calitate la un pret rezonabil.

Magazinul online face parte din grupul henderson.ro si a fost creat pentru a ajuta clientii sa se decida mai rapid asupra produselor pe care doresc sa le achizitioneze doar din categoria corpurilor de iluminat.

Noutatea absoluta pe care o ofera luminionline.ro o reprezinta faptul ca scaneaza zilnic site-urile de profil din Romania si din Europa si adapteaza preturile in asa fel incat sa aiba cea mai buna oferta din piata, reducand astfel timpul pe care clientul final il petrece incercand sa compare pretul aceluiasi produs la magazine diferite!

O alta particularitate a magazinului nostru o reprezinta faptul ca luminionline.ro promoveaza doar produse originale, fiind expuse pe site cu numele producatorului, numele real al produsului si detalii tehnice puse la dispozitie de producatori!

Conform normelor si legilor in vigoare, luminionline.ro promoveaza in acest moment peste 10.000 de produse ORIGINALE oferind clientilor sai toate facilitatile de cumparare si securitate, astfel:
- plata securizata si garantata de bancile partenere;
- posibilitatea returnarii fara explicatii a produselor (in ambalajul original) in 14 zile de la data achizitiei;
- returnarea banilor in 14 zile de la primirea produselor refuzate;
- asistenta tehnica gratuita;
- ofera transport gratuit la comenzi mai mari de 500 RON in Bucuresti si 1000 RON in tara;
- ofera mai mult de 7.000 de produse cu termen de livrare de maxim 7-10 zile de la data comenzii ferme;

Ca o noutate absoluta,
luminionline.ro a lansat serviciul "FIND PRODUCTS", astfel:

- clientii pot trimite poze cu produsele pe care si le doresc (chiar daca acestea nu se afla in portofoliu nostru sau la producatorii pe care-i promovam) si in maxim 24 ore revenim cu  datele tehnice si oferta de pret pentru produsele solicitate!

In speranta ca luminionline.ro va ramane magazinul dvs. preferat, va multumim pentru colaborare si va mai asteptam.
 
Cu stima,
Luminionline.ro
Acest website foloseste cookie-uri pentru a va asigura cea mai buna experienta pentru utilizator, daca continuati sunteti de acord cu termenii nostri. Vezi termeni si conditii.